Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Păruială pentru un bărbat


Trei femei din Focșani s-au luat la bătaie, dar se vor reîntâlni și în instanță, pentru a da explicații de ce s-au păruit pentru un bărbat. Magdalena L. are 47 de ani și locuiește cu chirie la părinții concubinului său. În aceeași casă locuiește și partea vătămată.
Procurorii spun că în data de 29 octombrie 2010, Magdalena i-a cerut soacrei sale să o dea afară pe victimă, deoarece i-ar face ochi dulci concubinului său. Discuția a fost auzită însă de partea vătămată și între cele două femei a avut loc un schimb de replici. Nervoasă, probabil, Magdalena a chemat-o pe fiica sa în ajutor. În rechizitoriu se arată că cele două au intrat în camera victimei și au tras-o de păr. Victima a încercat să se apere și a înțepat-o pe una dintre ele cu o forfecuță. A fost nevoie de intervenția unor bărbați pentru a le despărți pe femeile dezlănțuite.
Certificate medico-legale au fost scoase de toate femeile, numai că Magdalena și fiica sa au fost trimise în judecată, în timp ce victima a rămas ca parte vătămată în proces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?