Ingrediente:
Orez (1 pahar)
Cartofi (4-5 buc)
Piept de pui (1 buc)
Ceapă (2 buc)
Făină (3-4 linguri)
Ouă (2 buc)
Pătrunjel (jum. de legăturică)
Sare, piper, după gust
Mod de preparare:
Orezul l-am fiert aparte. Cartofii i-am fiert în coajă apoi i-am curățat și i-am zdrobit până s-au făcut de consistența piureului. Pieptul l-am înnăbușit în puțin ulei (2 linguri), l-am scos și l-am dat prin mașina de tocat. Ceapa am călit-o un pic în uleiul rămas de la înnăbușirea pieptului. Amestecăm toate ingredientele cu ouăle, făina, pătrunjelul, potrivim de sare și punem într-o tavă tapetată cu unt și cu făină și dăm la cuptor cam o oră. Am servit cînd s-a mai răcit un pic, cu castraveți murați.
Poftă bună!