Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Peşte cu legume


Ingrediente:
3 bucăți de file de cod
1 ceapă
1 rădăcină de morcov
1 rădăcină de păstârnac
3 căței de usturoi
100 ml suc de roșii
sare, piper, enibahar, rozmarin, chilli
2 linguri ulei
1/2 lămâie
1 ceșcuță de vin alb
 
Mod de preparare:
Peștele spălat, uscat în prosop, se porționează și se așază în vas de yena uns cu ulei. Storc zeama de lămâie peste peștele pregătit, apoi așez ceapa tăiată peștișori, morcovul, păstârnacul și usturoiul felii, condimentez, stropesc cu suc de roșii. Adaug vin, dau la cuptor pentru 30 minute acoperit cu folie de aluminiu și încă 10 minute vasul descoperit. Se servește cu garnitură de cartofi.
Poftă bună!

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?