Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Johnny Depp şi-a cumpărat un palat la Veneţia


Johnny Depp a plătit 10 milioane de dolari pe un palat din Veneția, actorul american declarând că s-a îndrăgostit de celebrul oraș italian, în timpul filmărilor pentru thrillerul „The Tourist”. Johnny Depp, în vârstă de 47 de ani, a petrecut câteva luni la Veneția, anul trecut, filmând pentru filmul de acțiune „The Tourist”, în care a avut-o ca parteneră pe actrița americană Angelina Jolie. Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, actorul american s-ar fi îndrăgostit de „Orașul podurilor” și a câștigat licitația pentru Palazzo Dona Sangiantoffetti, un palat din secolul al XVII-lea. Potrivit cotidianului local La Nuova Venezia, starul american l-ar fi „învins” în cadrul respectivei licitații pe un prinț arab și a plătit 10 milioane de euro pentru acel palat. Pala-zzo Dona Sangiantoffetti era una dintre puținele clădiri disponibile de pe Grand Canal, fiind amplasată în cartierul Santa Croce, în apropiere de Biserica Santa Maria Mater Domini. Palatul cumpărat de Johnny Depp, deși necesită câteva mici reparații, are tavanele decorate cu picturi renascentiste, coloane ornate și o platformă pe acoperiș.
Palatul venețian va deveni în curând una dintre numeroasele reședințe de vacanță pentru actorul Jo-hnny Depp, partenera sa de viață Vanessa Paradis și co-piii cuplului – Lily Rose în vârstă de 11 ani și Jack în vârstă de opt ani. Starul de la Hollywood locuiește de mulți ani într-o fermă din sudul Franței alături de cântăreața și actrița franceză Vanessa Pa-radis, cuplul având reședințe de vacanță în Hawaii, West Hollywood, comitatul Somerset din Marea Britanie și în Bahamas.
Thrillerul „The Tourist”, filmat la Veneția și Paris, sub bagheta regizorului german Florian Henckel von Do-nnersmarck – autorul peliculei „Viețile altora”, premiată cu Oscarul pentru cel mai bun film străin în 2007 -, prezintă povestea unui turist american, interpretat de Jo-hnny Depp, care se implică într-o aventură cu personajul interpretat de Angelina Jolie, un agent al Interpolului. Thrillerul „The Tourist” a avut premiera în România pe 7 ianuarie. Realizat cu un buget de producție de aproximativ 100 de milioane de dolari, filmul a fost desființat de critici, însă a obținut până la ora publicării acestor informații încasări de 205,2 mi-lioane de dolari pe plan mondial.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?