Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Accident cu răniţi pe DN 2 D


Doi bărbați din Năruja au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier. Evenimentul   s-a produs ieri dimineață, la ora 9.50, pe DN 2 D, în afara municipiului Focșani.
Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs din cauza unei depășiri riscante, efectuate de șoferul unui autoturism marca VW. Mitică Bratie, de 20 de ani, din Năruja, șoferul autoturismului VW, în timp ce circula pe direcția Vidra – Focșani, s-a angajat în depășirea unui microbuz și a intrat în co-liziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus regulamentar din sens invers de Robert Ilie, din Focșani. În urma accidentului, Stan Benga, din Năruja, pasager în autotu-rismul marca VW, a fost rănit grav. De asemenea, rănit a fost și Stanciu Benga, de 42 de ani, tot din Năruja. Cei doi bărbați răniți au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. „Accidentul s-a produs pe DN 2 D, în afara municipiului Focșani. Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit că șofe-rul unui autoturism marca VW s-a angajat  în depășirea unui microbuz și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, care circula regulamentar din sens opus. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. În funcție de rezultate, se vor dispune măsurile legale”, a precizat comisarul Adrian Huzum, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere.
În urma impactului destul de puternic, autotu-rismul marca VW a ieșit în afara părții carosabile. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la descarce-rare, care a intervenit pentru a scoate victimele dintre fiarele mașinii. De asemenea, la locul produ-cerii accidentului au ajuns și două ambulanțe, dar și o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Pompierii au spălat carosabilul, după ce pe jos s-au scurs carburanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?