Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

ȘANTAJATĂ de AMANT, care a filmat PARTIDELE DE AMOR şi a trimis imaginile soţului înşelat

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Suraia, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani pentru săvârşirea infracțiunilor de violare a vieţii private şi şantaj. Conform rechizitoriului, în cursul lunii septembrie a anului trecut, bărbatul a adus atingere fără drept vieţii private a unei persoane. Anchetatorii spun că a înregistrat video o femeie, persoană vătămată în dosar, în timp ce întreținea relații sexuale cu el. Ulterior, el a trimis imaginile soțului persoanei vătămate, fără a avea acordul acesteia.

Procurorii mai arată în rechitoriu că inculpatul a ameninţat-o pe persoana vătămată cu darea în vileag a faptului că a întreţinut relaţii sexuale cu el, cu scopul de a dobândi în mod injust, pentru sine, un folos nepatrimonial, constând în întreţinerea altor relații intime cu persoana vătămată.

Din declaraţiile persoanelor implicate, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt: în luna septembrie a anului trecut, femeia a intrat în dialog cu inculpatul, pe o reţea de socializare, pe tema unui anunţ de angajare. Discuţiile purtate de cei doi nu s-au concretizat iniţial. După o vreme, inculpatul a contactat-o pe persoana vătămată şi i-a cerut să vină la locuinţa lui pentru a-i prezenta nişte produse cosmetice, el fiind distribuitor. Femeia a acceptat invitaţia şi a mers la locuinţa inculpatului. După vizita făcută acasă la bărbat, discuţiile dintre cei doi au continuat pe reţeaua de socializare, iar la un moment dat bărbatul i-a propus femeii să se întâlnească, motivând că îi place fizicul ei, asigurând-o totodată că nimeni nu va şti de întâlnirile lor.

Astfel, inculpatul şi persoana vătămată s-au întâlnit de mai multe ori la locuinţa lui din Suraia, unde au întreţinut relaţii sexuale. Fără ca femeia să ştie, inculpatul a înregistrat partidele de amor cu un telefon mobil, după cum a afirmat chiar el în faţa anchetatorilor. Ulterior, persoana vătămată a refuzat să se mai întâlnească cu inculpatul, invocând diferite motive. Atunci, el a informat-o pe femeie că toate întâlnirile dintre ei au fost înregistrate. Pentru a fi crezut, el i-a trimis persoanei vătămate o parte din înregistrările făcute. Totodată, a ameninţat-o pe aceasta că dacă nu va continua să se vadă cu el îi va trimite filmuleţele şi soţului ei. Întrucât persoana vătămată nu a cedat presiunilor, în luna octombrie a anului 2017, incupatul i-a trimis trei clipuri video soţului femeii.

Inculpatul le-a declarat anchetatorilor că i-a dat femeii o sumă de bani la prima întâlnire, apoi ea i-ar mai fi cerut, dar nu a mai primit nici un leu. La audieri inculpatul a recunoscut faptele şi a spus că a procedat aşa pentru că a vrut să demonstreze care este profilul moral al femeii.

Persoana vătămată se constituie parte civilă în dosar cu suma de 30.000 lei.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?