Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Adjunctul de la Penitenciarul Focşani, numit director la Galaţi


Comisarul șef Ion Diță a fost numit la comanda Penitenciarului Galați. Decizia a fost luată ieri, de directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP). Diță va ocupa această funcție pe o perioadă determinată, care nu a fost stabilită până în prezent. 
Contactat de reporterii”Monitorul de Vrancea”, comisarul șef Diță a confirmat informația. „Începând de astăzi (ieri-n.r.) am fost numit în funcția de director al Penitenciarului Galați de către directorul general al ANP. Am fost mutat pentru nevoile sistemului”, ne-a precizat comisarul șef Ion Diță.
    Până să fie numit la comanda Penitenciarului Galați, unitate în care de-a lungul timpului deținuții și-au cam făcut de cap, comisarul șef Ion Diță a ocupat funcția de director adjunct Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar în cadrul Penitenciarului Focșani. Atribuțiile sale de la Penitenciarul Focșani au fost preluate de comisar șef Gigi Strava, șef Serviciu Siguranță Penitenciară.
    Comisarul șef Diță știe ce presupune funcția de director de penitenciare, întrucât a condus și Penitenciarul Focșani în anul 2012, dar și în perioada 2008-2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?