Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Final prematur


Aventura echipajului Napoca Rally Academy, Tempesta/Dorin Pulpea, în Raliul Monte Carlo s-a sfârșit abrupt, în ultima zi a competiției, cu patru probe înainte de final.
Pe speciala de deschidere a zilei de vineri, ES 9 Montauban sur l’Ouveze – Eygalayes, la patru kilometri după start, ceva a cedat în sistemul de alimentare cu combustibil al Peugeotului 207 S 2000 și cei doi au fost nevoiți să tragă pe dreapta.
Abandonul este cu atât mai frustrant cu cât echipajul Napoca Rally Academy se află pe locul 22 în clasamentul general după ce, în după-amiaza zilei precedente, reușiseră, cu ajutorul mecanicilor, să surmonteze o situație similară, au primit și o penalizare de 10 secunde pentru că au întârziat un minut în punctul de control orar, apoi s-au și răsucit de două ori pe ultima probă a serii de joi, probă în coborâre și acoperită de zăpadă pe care au parcurs-o cu pneuri nepotrivite. Totul a fost însă în zadar, căci în chiar ultima zi a raliului, Tempesta și Dorin au trebuit să se declare învinși înainte de limită. 
Pilotul Napoca Rally Academy ratează astfel obiectivul pe care și l-a stabilit la plecarea din Cluj și de care era atât de aproape: parcurgerea celebrei Col de Turini la lumina farurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?