Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Arbitrul Vrânceanu are nevoie de proteză


Medicii nu au mai putut face nimic pentru ca brațul lui Marius Vrânceanu, tânărul din Vrancea lovit de tren la Bacău, să poată fi salvat. Medicii i-au reconstruit doar umărul și au declarat că viața lui Marius nu este pusă în pericol, dar că trebuie să se gândească la o proteză. „Ieri dimineață (miercuri-n.r.) am ieșit din operație. Am trăit cu speranța că se mai poate rezolva ceva cu încă o operație, dar medicii mi-au spus azi (ieri-n.r.) că nu se mai poate face nimic deoarece am pierdut mult timp de la momentul accidentului până am ajuns la București. Singura soluție e să port proteză”, ne-a spus Marius Vrânceanu.
Asociația Județeană de Fotbal Vrancea, unde Marius a activat ca arbitru, a alocat deja o sumă de bani, pentru ca tânărul să-și poată face rost de o proteză. Åži membrii Colegiului de Arbitri vor să-l ajute financiar.
Reamintim că marți seara, Marius Vrânceanu, de 27 de ani, arbitru de fotbal vrâncean în cadrul ligii a patra și profesor de educație fizică la Åžcoala nr. 1 din Focșani, a trecut prin cumpăna vieții lui. Tânărul a încercat să traverseze în fugă calea ferată din partea de sud a municipiului Bacău, ca să ajungă acasă, dar o secundă de neatenție l-a costat. A fost aspirat de tren, iar mâna i-a fost smulsă din umăr.
Brațul i-a fost azvârlit la câțiva metri depărtare. În ciuda durerilor îngrozitoare, tânărul și-a căutat mâna pe jos și după ce a găsit-o, a pornit de unul singur spre sediul Poliției Județene din Bacău, de unde intenționa să anunțe ambulanța. Cu sângele șiroind, focșăneanul a încercat să oprească zeci de mașini care treceau pe stradă, în speranța că vreun șofer îl va ajuta. Nu a fost așa, iar după aproximativ 500 de metri de mers cu brațul amputat în buzunar, bărbatul a căzut aproape inconștient pe iarbă. Un trecător a anunțat ambulanța.
După accident, Marius a spus că nu-și mai amintește mare lucru. Åžtia doar că în momentul în care a văzut luminile de la tren, s-a speriat. El a afirmat că a mers destul de mult cu brațul în buzunar. După aproximativ două ore de insistențe pe la mai multe spitale din țară, care nu puteau trimite niciun elicopter din cauza ceții, Marius Vrânceanu a fost trimis cu ambulanța la Iași, iar de pe aeroportul de acolo a fost preluat de un elicopter, el fiind transportat la Spitalul Floreasca din capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?