Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Zilele Şcolii „Angela Gheorghiu” se amână


Evenimentul care marchează sărbătorirea zilelor școlii adjudene, „Angela Gheorghiu” se va amâna până în primăvara anului acesta.
De obicei, manifestările aveau loc în zilele de 9 și 10 februarie dar s-a propus modificarea lor deoarece timpul este foarte scurt de la reluarea cursurilor după vacanță, pentru realizarea pregătirilor. După spusele directoarei Maricela Vintilă, profesorii nu au avut timp să planifice organizarea evenimentului deoarece au trebuit să se pregătească pentru exa-minări. De asemenea, părinții elevilor și-au exprimat dorința ca evenimentul să aibă loc într-o perioadă mai călduroasă.
„Avem în plan să amânăm zilele școlii până în aprilie când vom încerca, datorită perioadei de timp mai lungă, să rea-lizăm un eveniment mai complex și spectaculos. Atunci vom scoate și un nou număr al revistei școlare, «Agrement» și sperăm să o avem alături și pe celebra soprană, Angela Gheorghiu”, a precizat Maricela Vintilă, directoarea Åžcolii „Angela Gheorghiu” din Adjud.
Reamintim că evenimentul are în desfășurare celebrul concurs de cultură generală, creație și interpretare muzicală  dedicat îndrăgitei soprane, Angela Gheorghiu.
Anul trecut, echipa câștigătoare a locului I a primit un premiu în valoare de 500 euro în vreme ce ocupanții locului II au câștigat 300 de euro. Cei clasați în competiție pe locul III au primit, din partea organizatorilor, un premiu în valoare de 200 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?