Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Un francez a realizat parfumuri Michael Jackson


În luna martie va fi lansat un parfum Michael Jackson, pus la punct de un francez din Nisa. Chiar și mort, Michael Jackson continuă să fie găina cu ouă de aur. Tatăl lui, Joe, care și-a exploatat fiul toată viața, vrea să câștige ceva și după moartea lui Michael.
La sfârșitul săptămânii trecute, s-a anunțat că el a semnat un contract cu un francez pentru realizarea unei game de parfumuri în amintirea vedetei dispărute, informează publicația franceză Voici.
Au fost create deja două parfumuri: Jackson’s Tribute, pentru bărbați, și Jackson’s Legend, pentru femei, ambele inspirate din plante ce cresc în Neverland, proprietatea pe care Michael Jackson o avea în California. ‘Cu Joe Jackson, suntem parteneri 50/50 în privința vânzărilor mondiale, a drepturilor TV și veniturilor publicitare. O parte va fi alocată operelor de binefacere ale lui Michael’, asigură societatea Julian Rouas Paris, care se va ocupa de producția de parfumuri.
Nu este sigur însă că fanii, care-l detestă cu toții pe tatăl lui Michael Jackson, se vor înghesui să cumpere acest al nu-știu-câtâlea produs ieșit ‘în amintirea’ starului pop, încheie Voici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?