Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Ada Condeescu a primit trofeul Shooting Stars de la Julie Delpy şi Ethan Hawke


   Actrița Ada Condeescu a primit luni seară trofeul Shooting Stars de la actorii Julie Delpy și Ethan Hawke în cadrul unei ceremonii dedicate actorilor din programul Shooting Stars de la Festivalul Internațional de Film de la Berlin (7-17 februarie), informează un comunicat al organizatorilor. Toți actorii incluși în programul Shooting Stars au participat la sesiuni de întâlniri cu directori de casting, producători și alți reprezentanți ai industriei de film. Luni seară, fiecare dintre artiștii selectați a primit câte un trofeu de la cei doi celebri actori. Ceremonia a fost urmată de proiecția filmului semnat de Julie Delpy „Before Midnight”, prezent în competiția oficială a evenimentului.
   Actrița Ada Condeescu a fost selectată în programul care a lansat de-a lungul anilor carierele internaționale ale unor nume precum Rachel Weisz, Daniel Craig, Carey Mulligan, Mélanie Laurent. Condeescu este unul dintre cei zece actori europeni selecționați în programul Shooting Stars de anul viitor și devine astfel al cincilea actor român selectat în prestigiosul program, după Ana Ularu (2012), Dragoș Bucur (2009), Anamaria Marinca (2008) și Maria Popistașu (2007).
   Ajuns la a 16-a ediție, programul Shooting Stars este organizat de European Film Promotion (EFP), în colaborare cu organizațiile membre ale sale, printre care se numără și Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc (Romanian Film Promotion), și este sprijinit de Programul MEDIA al Uniunii Europene.
   Shooting Stars are ca scop promovarea pe plan internațional a celor mai talentați tineri actori europeni, cărora le facilitează întâlnirea cu membri importanți ai industriei cinematografice (actori consacrați, regizori, producători de renume, directori de casting). 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?