Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Patru persoane au decedat la sfârşit de an


Patru vrânceni au murit la finele anului trecut. Din cei patru, doar unul și-a pus capăt zilelor. Pe 29 decembrie, anul trecut, la ora 20.00, polițiștii din Paltin au fost sesizați  despre faptul că Maria B., de 83 ani, din localitate, a fost găsită spânzurată în locuință. Din primele investigații efectuate  a rezultat faptul că femeia era cunoscută în evidențele me-dicale cu afecțiuni psihice. Cadavrul a fost transportat la  Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții. O zi mai târ-ziu, un bărbat de 53 de ani, din Răcoasa, a fost găsit decedat într-un șanț situat în apropierea podului peste pârâul Alba. Pe 31 decembrie, la ora 7.00, polițiștii din Năruja au fost sesizați despre faptul că Radu D., de 65 ani, din localitate, a decedat la locuința sa.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit  faptul că în dimineața zilei de 31 decembrie, bărbatul a fost găsit de către soția sa în stare de inconștiență pe scările din fața locuinței. Echipajul din cadrul Stației de Salvare Năruja a încercat manevrele  de resuscitare fără vreun rezultat, ulterior constatând decesul.
Tot pe 31 decembrie, polițiștii din Străoane, au fost sesizați de Anișoara T., din localitate, despre faptul că Gheorghe M., de 55 de ani, este decedat în curtea locuinței sale.
Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Focșani, pentru efectuarea necropsiei, iar în funcție de rezultatul acesteia se vor lua măsurile legale.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?