Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Crăciun şi Ignat, trimişi în judecată


Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au trimis în judecată, chiar în săptămâna în care se sărbătorește Crăciunul, doi învinuiți în… temă cu aceste sărbători. Unul dintre ei se numește Ignat, iar celălalt… Crăciun. Rechizitoriul care prezintă faptele pentru care vor răspunde în fața judecătorului nu este tocmai un cadou de pus sub brad, dar este răsplata unor fapte din cursul anului.
Potrivit procurorilor, Gheorghiță Ignat este acuzat de ucidere din culpă, în timp ce Marius Crăciun a condus sub influența băuturilor alcoolice. În actul de sesizare al instanței de judecată întocmit pe numele lui Gheorghiță, se arată că este de loc din Å¢ifești și are 25 de ani. În ziua de 29 aprilie a.c., în timp ce circula pe DN2 în afara municipiului Focșani, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a derapat și a intrat în coliziune cu un autotractor marca Iveco. În urma impactului destul de violent, doi pasageri care se aflau în mașina învinuitului      și-au pierdut viața. În urma expertizei, s-a stabilit că la momentul producerii accidentului mașina lui Gheorghiță rula cu o viteză de 111 kilometri pe oră.
Marius Crăciun, care este de asemenea din Å¢ifești și care are 27 de ani, va răspunde penal pentru că în data de 27 iulie a.c. a condus în Focșani, având în sânge o îmbibație alcoolică de 1,35 grame la mie. Mai mult decât atât, șoferul avea și permisul anulat, tot pentru că a fost de-pistat șofând în stare de ebrietate. În fața anchetatorilor, a recunoscut și regretat fapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?