Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Kogălnicenii au luat trofeul


Elevii Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” au obținut locul I în cadrul ediției din 2010 a Concursului „Moș Crăciun European”. Pe poziția secundă s-a clasat echipajul de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, în vreme ce pe locul al III- lea s-au clasat elevii Colegiului Național „Al. I. Cuza”. Mult râvnitul titlu de Miss Crăciunița a fost obținut de Silvia Hozoc, elevă în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”.
Festivitatea de decernare a premiilor a avut loc ieri, pe scena Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia”, în prezența primarului Decebal Bacinschi, a viceprimarului Bogdan Matișan, și a primarului tinerilor, Alexandru Munteanu. Participanții au fost răsplătiți de organizatori cu diplome, premii surpriză, dar și memory – stick-uri.
La ediția de anul acesta și-au mai dat concursul, alături de câștigători, elevii Colegiului Tehnic „Gh. Asachi”, elevii Liceului cu Program Sportiv și elevii Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau”. De asemenea, în cadrul aceluiași concurs s-au mai înscris elevii Colegiului Tehnic „Ion Mincu”. Concursul „Moș Crăciun European” a fost organizat de Consiliul Local al Tinerilor, cu sprijin din partea Primăriei Focșani. Echipajul fiecărui liceu, alcătuit din câte trei elevi, a răspuns la proba de cultură generală, a dansat în numele unității de învățământ pe care a reprezentat-o și și-a etalat talentul, în cadrul probei filmului de scurtmetraj „Moșul tehnologic” și „Miss Crăciunița”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?