Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Daruri pentru copiii cu dizabilităţi


Cei peste 100 de copii cu dizabilități de la Centrul Åžcolar pentru Educație Incluzivă Măicănești au simțit că au venit sărbătorile de iarnă, ieri. Primii care au vestit Crăciunul au fost polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea, care au mers și în acest an, încărcați cu daruri pentru cei mici.
Polițiștii vrânceni au făcut o tradiție din a merge la Măicănești, astfel că de 20 de ani nu au lipsit niciodată. Polițiștii le-au împărțit copiilor sacoșe cu dulciuri, iar cei mici i-au încântat cu colinde. „IPJ Vrancea merge cu cadouri la acești copii de aproximativ 20 de ani. Din ‘90 și până în prezent, în fiecare an, de Crăciun, dar și cu alte ocazii, polițiștii au mers cu cadouri la copiii de la Centrul  Åžcolar pentru Educație Incluzivă din Măicănești. Astăzi (ieri -n.r.), au fost pregătite peste 100 de pachete cu dulciuri, care au fost împărțite acestor copii. Este o bucurie atât pentru ei, cât și pentru noi. Prin gestul nostru, sperăm să fi reușit să le aducem măcar puțin din fericirea sărbătorilor de iarnă”, a afirmat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. Toți copiii din centru au primit cadourile cu multă bucurie și curiozitate și imediat după ce s-au văzut cu sacoșele în mâini, au fugit în camere pentru a vedea ce le-a adus moșul.
Unii dintre ei nu pot merge acasă de sărbători, pentru că familia nu le poate oferi nimic. Astfel, potrivit directorului Centrului, Vasile Mocănaș, anul acesta, peste 50 de copii își vor petrece sărbătorile de iarnă în Centru.
Pentru polițiștii vrânceni, activitatea caritabilă de ieri, este a doua din această săptămână. În prag de sărbători, polițiștii, atât cei din Focșani cât și cei din județ, au pus mână de la mână pentru ca Daniel, copilul din Gugești bolnav de cancer, să aibă o șansă la viață. La concertul caritabil susținut, joi seara, la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia” din Focșani, Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea a fost reprezentat de purtătorul de cuvânt al instituției, inspectorul Bogdan Toader, care a făcut și o donație din partea colegilor.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?