Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Accident mortal pe E85


Un bărbat de 52 de ani și-a pierdut viața, vineri seara, după ce s-a angajat în traversarea neregulamentară a Drumului European DN 2 E85. Accidentul s-a produs la ora 19.30, în localitatea Popești. Ovidiu P., de 45 de ani, din Iași, în timp ce conducea un autoturism marca VW, pe care abia și-l cumpărase l-a acroșat și accidentat mortal pe Ionel B.
Potrivit polițiștilor de la Rutier, în momentul accidentului, pietonul Ionel B. se  angajase în traversarea Drumului European E85 prin loc nepermis și fără să se asigure.
Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Polițiștii i-au întocmit șoferului dosar penal pentru ucidere din culpă.
În ultima vreme, drumul european a devenit o adevărată capcană pentru pietoni. Tot mai multe persoane își pierd viața pentru că se angajează neregulamentar în traversarea acestuia.
Un alt accident s-a produs în afara municipiului Adjud. Nicio persoană nu a fost rănită, însă oamenii legii au constatat că șoferul care a acroșat un microbuz era sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, vineri după-amiază, polițiștii din munici-piul Adjud au fost sesizați despre faptul că în afara orașului, un autoturism marca Opel a acroșat un microbuz de transport persoane.
După ce a acroșat microbuzul, șoferul Opelului și-a conti-nuat drumul, ca și cum nu se întâmplase nimic. La intrarea în Adjud, mașina a fost oprită în trafic de polițiști. Oamenii legii au stabilit că șoferul care a dat bir cu fugiții se numește Martiș C., are 58 de ani și este din Adjud.
În urma testării cu aparatul alcooltest s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,64 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 58 de ani s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?