Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Ei sunt primii 10 sportivi de la CS Unirea Focşani


Singurul club departamental din județ, Unirea Focșani a făcut pu-blic clasamentul celor mai buni 10 sportivi ai clubului care au adus medalii pe plan intern și internațional în competițiile organizate în acest an. Lider în ierarhia sportivilor care au punctat la sporturile olimpice este judoka Albert Florea, sportiv antrenat de Silviu Rențea și care a cucerit în acest an patru medalii. Locul secund îi revine atletei Alina Popescu, sportivă cu dublă legitimare, CS Unirea – CSM București, iar treapta a treia a podiumului este ocupată de trăgătorul Alexandru Stanciu.

Primii 10 sportivi la sporturi olimpice
1. Albert Florea (judo): medalie de aur la Campionatul Național de judo și Ne-waza, argint la Campionatul Balcanic și Cupa Europeană și locul 11 la Campionatul European din Cehia. Antrenor: Silviu Rențea.
2. Alina Popescu (atletism): două medalii de argint la CN și locul 3 la CN de echipe-probe combinate. Antrenor: Antonel Ivan.
3. Alexandru Stanciu (tir): locul I la CN pe echipe (unde a stabilit și un record național) și CN. Antrenor: Adrian Alaci.
4. Alexandru Lazăr (tir): locul I la CN pe echipe (record național), locul II la CN și locul III la CN pe echipe. Antrenor: Adrian Alaci.
5. Vlad Dulcescu (atletism): locul I la CN de juniori III, locul II la CN de juniori II și locul IV la CN. Antrenor: Fănel Iliescu.
6. Oana Tuvene (atletism): trei medalii de argint la CN de juniori III. Antrenor: Rodica Pendus.
7. Oancea Ovidiu (box): locul III la CN de juniori I. Antrenor: Victor Lupu.
8. Codruț Rotaru (atletism): două medalii de bronz la CN de copii. Antrenor: Fănel Iliescu.
9. George Hanțu (judo): două medalii de bronz la CN de copii. Antrenor: Silviu Rențea.
10. Alexandru Mancu (judo): o medalie de bronz la CN de copii. Antrenor: Adrian Moldoveanu.
Primii 10 sportivi la probe neolimpice:
1. Alexandru Palmă; 2. Mihai Broină; 3. Robert Giurgea; 4. Diana Prescură; 5. Raluca Bîrlă; 6. Mariana Bălan; 7. Ionuț Cîrlioru; 8. Silviu Lădaru; 9. Radu Bîrlă; 10. Paul Donici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?