Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Céline Dion s-a hotărât ce nume le va pune gemenilor


Cântăreața canadiană Céline Dion și soțul ei, René Angelil, au hotărât ca gemenii lor, născuți sâmbătă în Florida, să se numească Eddy și Nelson, informează people.com. Numele bebelușului Eddy a fost ales ca un omagiu adus lui Eddy Marnay, muzicianul care a produs primele cinci albume din cariera artistei. „A fost ca un tată pentru ea”, a declarat agentul de presă al cântăreței. „Eddy reprezintă un factor de influență major în viețile celor doi, atât pentru Céline, cât și pentru René”.
Bebelușul Nelson a fost botezat astfel după Nelson Mandela, pe care Céline Dion l-a cunoscut în urmă cu doi ani, cu ocazia unei serii de concerte pe care le-a susținut în Africa de Sud. „René mi-a povestit că doar la câteva minute după ce s-au cunoscut, ei au fost impresionați de umanitatea lui Nelson Mandela”, a explicat agentul de presă al cântăreței. „Céline și René își doresc ca bebelușii să fie inspirați de numele lor, deoarece și ei au fost inspirați de acei oameni”, a adăugat aceeași sursă. Céline Dion, în vârstă de 42 de ani, a declarat pentru revista franceză Gala că împreună cu soțul ei a avut parte „de câteva zile ne-bune, încercând să găsească numele potrivite” pentru bebeluși. Mama cântăreței dorea ca aceștia să primească nume franțuzești, însă fiul cel mare al cuplului, René-Charles, le-a cerut ca frații lui să primească nume americane.

***

Cântăreața Céline Dion a născut gemeni, sâmbătă, în clinica St. Mary’s Medical Center din orașul Palm Beach din statul american Florida, unde artista a fost internată cu câteva zile înainte, deoarece medicii au dorit să împiedice nașterea prematură a copiilor. În luna mai, Celine Dion a anunțat pe site-ul ei că nașterea este prevăzută pentru luna noiembrie.
Cântăreața a fost externată împreună cu bebelușii, miercuri, 27 octombrie.
Această sarcină este rezultatul celei de-a șasea tentative de fertilizare in vitro la care a apelat Céline Dion, care a suferit un avort spontan în toamna anului trecut. Céline Dion și soțul său, René Angelil, au împreună un fiu în vârstă de nouă ani, René Charles, conceput tot prin fertilizare in vitro. René Angelil mai are trei copii din două căsătorii anterioare. Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, la Charlemagne, în sânul unei familii melomane cu 14 copii. Céline Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franța și, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută și iubită în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit nenumărate premii muzicale și a vândut peste 200 de milioane de albume.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?