Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Pâine neagră cu măsline


Ingrediente:
150 ml apă caldă
1/2 linguriță zahăr tos
1 linguriță drojdie uscată
400 g făină neagră
3 linguri ulei de măsline
1 linguriță sare
100 g măsline
 
Mod de preparare:
Într-un vas se pune jumătate din făină se lasă loc în mijloc pentru a se pune drojdia amestecată cu zahărul, apoi se pune sarea și uleiul peste și se amestecă până începe să se întărească.
Se adaugă măslinele și se adaugă în conti-nuare restul de făină.
Se lasă o oră să crească, iar apoi se pune în tăvi care au fost unse cu ulei. Se dă la cuptor și se ține circa 40 de min.
Poftă bună!

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?