Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

„Bigamul” aplaudat la scenă deschisă


Săptămâna Culturală Adjudeană a debutat cu succes joi, cu piesa de teatru „Bigamul”, care s-a dovedit a fi pe placul locuitorilor din municipiul de pe Trotuș. Sala de spectacole a Casei de Cultură „Tudor Vornicu” a fost plină de persoane doritoare să petreacă o seară cât mai frumoasă. Comedia celor de la Teatrul „Bacovia”, din Bacău, a stârnit, pe parcursul a două ore, hohote de râs și voie bună în rândul adjudenilor. „Demult nu m-am mai simțit așa de bine. Chiar mi-a plăcut foarte mult piesa de teatru, astfel am uitat de toate problemele zilnice”, a spus o adjudeancă de 43 ani.
Ieri, a avut loc o dezbatere pe tema „Informare și comunicare- vectori activi în spațiul european”, coordonată de profesorul Valentin Dogaru, de la Liceul „Emil Botta”, dar și o expoziție foto-documentară cu cele 33 de ediții ale evenimentului.
Astăzi, la ora 18.00, clubul de dans modern „Smart Dance” din Adjud va susține un spectacol pentru tinerii adjudeni, iar mâine, iubitorii de muzică populară vor fi încântați de membrii Ansamblului „Busuiocul” din Bacău, începând cu ora 18.00. Manifestările vor continua și în zilele următoare. Marți, ultima zi a sărbătorii, va aduce un concert în aer liber, dacă vremea va fi plăcută, cu Raoul, Aurel Moldoveanu, Nemuritorii.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?