Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Angina pectorală – remedii naturale


Angina pectorală înseamnă durere în piept. Este un fel de disconfort al mușchiului inimii cauzat de slaba livrare de sânge bogat în oxigen. Persoanele ce suferă de angină simt o strângere, o apăsare a inimii. Pacienții ce suferă de angină pot resimți dureri și în zonă umerilor, gâtului, mâinilor, maxilarului sau spatelui.
Consumul de agrișe sau suc de agrișe este recomandat pentru sănătatea întregului organism, dar mai ales pentru sănătatea inimii. Consumul regulat de suc de lămâie este un remediu cât se poate de natural pentru ameliorarea anginei pectorale. Consumul de suc de lămâie ține sub control acumularea de colectorol în vasele de sânge.
Sucul de sfeclă este de asemenea un bun remediu pentru tratarea anginei. În amestec cu o linguriță de miere și suc obținut dintr-o jumătate de lămâie consumat înainte de culcare este cel mai eficient.
Un vechi remediu pentru angină este consumul de ustu-roi. Usturoiul (2-3 căței) poate fi fiert într-o cană cu lapte. Decocția obținută nu numai că îți poate ameliora du-rerea provocată de angina pectorală, dar este și benefică pentru alte afecțiuni ale inimii.
Pacienților sufe-rinzi de angină li se recomandă consumul de mere sub formă de fructe proaspete, suc sau gem.
Åži nu uitați, înainte să folosiți aceste remedii naturale, consultați medicul
specialist.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?