Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Fiul cel mare al actorului Jude Law a debutat ca model profesionist


Rafferty Law, fiul în vârstă de 17 ani al actorului britanic Jude Law, a debutat ca model profesionist cu ocazia unei prezentări de modă ce a fost organizată duminică la Londra, informează contactmusic.com. Fiul actorului britanic a urcat pe podium și a prezentat un articol vestimentar din cea mai recentă colecție masculină a casei DKNY, duminică, în prima zi a evenimentului „London Collections: Men”. 
Jude Law, care la rândul său este imaginea oficială a brandului Dior Homme Sport, a asistat la acest show de modă, de la care a absentat însă mama tânărului model, actrița Sadie Frost. Aceasta nu este însă prima incursiune în universul modei pentru Rafferty, care a apărut deja într-o reclamă video pentru brandul Tiger of Sweden în 2013 și a pozat într-un pictorial alături de Pixie Geldof în ediția britanică a revistei Vogue. 
Jude Law a fost căsătorit cu actrița Sadie Frost între anii 1997 și 2003. Cei doi au împreună trei copii: Rafferty, născut în 1996, Iris, născută în 2000, și Rudy, născut în 2002. Actorul britanic a avut apoi o relație cu actrița Sienna Miller, marcată de numeroase despărțiri și împăcări, dar și cu modelul Samantha Burke, cu care are o fiică, Sophia, născută în 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?