Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Trei tenismeni vrânceni, pe podium la Slobozia


Trei tenismeni vrânceni au urcat pe podium la ediția din acest an a Cupei „Duhovnicu Tenis Com”, de la Slobozia, competiție care s-a adresat veteranilor și care a fost dotată cu premii care au constat în diplome și materiale sportive.
În proba individuală, Vasile Pavel Lică (din Panciu)   s-a clasat pe locul I la categoria +55 de ani masculin, după ce l-a învins în finală, 6-2, 0-6, 10-6 (în tie-break) pe Åžtefan Popescu (București).
La categoria +45 de ani, Firel Bîrsan (al treilea favorit al competiției) s-a clasat pe locul III, după ce a pierdut în semifinale, 6-3, 6-3 în fața câștigătorului, Ovidiu Petrescu (București).
De-a lungul întrecerii, Firel Bîrsan a avut un parcurs excelent și a trecut pe rând de Åžtefan Popescu (București), scor   6-1, 6-2 și Daniel Bucătaru (București), scor   6-2, 4-1 (abandon).
Åži perechea de dublu formată din Firel Bîrsan și Virgil Străistaru a avut o evoluție de excepție și s-a clasat în final pe locul III la categoria -50 de ani. În clasamentul Federației Române de Tenis de câmp, tenismenii vrânceni ocupă următoarele poziții: Firel Bîrsan – locul 12 la categoria 45 de ani (cu 43 de puncte), Virgil Străistaru – locul 45 la categoria 45 de ani (cu 10 puncte), iar Vasile Lică Pavel este cel mai bun din țară la categoria +55 de ani (cu 130 de puncte acumulate în competițiile naționale).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?