Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Bugetul judeţului a fost rectificat


Bugetul Consiliului Județean Vrancea și al instituțiilor din subordine a fost rectificat cu suma de 7,7 milioane lei. Din această sumă, aproximativ 6,5 milioane lei vor fi alocați Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea, iar diferența de 1,2 milioane lei va fi alocată pentru funcționarea Consiliului Județean.
Plenul Consiliului Județean a aprobat proiectul de hotărâre privind rectificarea  bugetelor proprii ale județului Vrancea pentru finanțarea județului Vrancea și a instituțiilor publice de sub autoritatea sa. Suma mai sus menționată va fi repartizată astfel: 150 mii lei pentru reparații la punctul termic de la sediul Consiliului Județean și 64 mii lei pentru planul de amenajare a teritoriului județului.
Consiliul Județean va aloca cei 1,2 mi-lioane de lei astfel: 154 mii lei pentru suplimentarea sumei alocate pentru desfășurarea Festivalului Internațional al Viei și Vinului, iar pentru cheltuieli de funcționare va fi alocată suma de 17 mii lei. La capitolul „Drumuri și poduri” va fi alocată suma de 850 mii lei lei, bani pentru efectuarea de lucrări pe drumurile județene prinse în Programul de reabi-litare. Totodată, pentru Serviciul Public Județean Salvamont Vrancea va fi alocată suma de 38,5 mii lei, bani cu care vor fi achiziționate șapte stații de emisie – recepție.
Cei aproximativ 6,5 milioane lei vor fi alocați Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea. „Urmare a acestora, propunem suplimentarea bugetului local cu suma de 7,7 milioane lei din care 1,2 milioane lei a fost  detaliată mai sus, iar suma de 6, 5 milioane lei a fost repartizată Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea”, se arată în referatul care însoțește proiectul de hotărâre.
 În bugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea va intra și suma de 65 mii lei, donată în baza unei Convenții de Asociere între Fundația „SERA ROMÂNIA” și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea. Fundația finanțează un proiect de reintegrare a copiilor din Centrele Åžcolare de Educație Incluzivă Măicănești și Mihălceni prin dezvoltarea moda-lităților alternative la plasamentul instituțional.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?