Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Hoţi melomani şi cu pofte…dulci


Trei tineri din comuna Cotești vor ajunge în fața judecătorului, după ce timp de câteva luni au golit gospodăriile vecinilor de păsări, electrocasnice, butoaie și alte bunuri. Procurorii au întocmit rechizitoriu de trimitere în judecată pe numele lui Jyimy Marinică Z., de 19 ani, Silviu Emil Åž., de 18 ani, și Mădălin Gabriel S., de 15 ani.
Învinuiții sunt acu-zați că începând cu luna februarie și până în mai 2010, au furat diferite bunuri de pe la localnici. În luna februarie, tinerii au sustras în mai multe rânduri și de la mai multe părți vătămate un televizor, o chitară, borcane cu dulceață. Tot în februarie, au furat două găini, pe care le-au mâncat. În aceeași lună, au mai furat un casetofon, banii din buzunarul unor pantaloni, pe care i-au împărțit.
În luna martie, tinerii și-au continuat activitatea infracțională și au sustras un cazan de țuică și mai multe scule, pe care le-au vândut. După o perioadă, au furat și un miel pe care l-au gătit, după cum spune unul dintre martorii din dosar. Cum hrana gratis este cea mai bună, învinuiții au mai furat și alte păsări de prin cotețele consătenilor lor. Ultima dintre fapte a fost comisă când tinerii au furat mai multe obiecte din metal, cum ar fi un butoi și țeavă, pe care le-au dus la Remat pentru a încasa ceva bani pe ele. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?