Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Vasilică Paşcu, titular în Naţionala de rugby U19


Echipa națională de rugby sub 19 ani a învins echipa Metrorex București într-un joc amical care s-a disputat în Capitală. „Stejăreii” au înscris șapte eseuri, în timp ce Metrorex a reușit o singură încercare.
În echipa de start a Naționalei s-a aflat și un rugbist de la Liceul cu Program Sportiv Focșani, Vasilică Pașcu, iar pe durata partidei a jucat și Remus Cîtea. Ceilalți doi rugbiști focșăneni din Naționala U19, Marian Gorcioaia și Ionuț Mazăre au ratat testul de pregătire din cauza accidentărilor. „A fost un meci bun, dar mai avem de lucrat. În mare parte, băieții au respectat sistemul de joc. Trebuie să lucrăm mai ales pe partea de apărare. Au fost și mici greșeli indivi-duale pe care le vom corecta. Trebuie să ținem cont că a fost primul meci al acestei echipe”, a declarat antrenorul Răzvan Popovici. România Under 19 se află într-un stagiu de pregătire pentru Campionatul European. Stejăreii vor mai susține încă un meci de pregătire în această săptămână.

Gorcioaia va lipsi și în primul meci oficial

Rugbiștii echipei U19 de la LPS Focșani vor debuta sâmbătă în Divizia Națională pe terenul echipei Clubului Sportiv Åžcolar Bîrlad, jocul fiind programat la ora 13.00, pe Stadionul Rulmentul. Gruparea pregătită de Viorel Ion, Romică Păun și Valentin Busuioc nu poate conta pe serviciile lui Marian Gorcioaia, care este accidentat.
Pentru deplasarea de la Bîrlad, LPS Focșani va conta pe următorii jucători: Teodor Borș, Alexandru Cernat, George Nenciu, Florin Condrat, Florin Mastahac, Bogdan Hotnog, Alin Iliev (fost atlet la LPS), Marius Dumitrașcu, Maricel Paraipan (transferat de la Brăila), Cristi Duca, Marius Antonescu (transferat de la Brăila), Florin Bucur, Viorel Cloșcă (transferat de la Brăila), Ionel Ungureanu (transferat de la Galați), Bogdan Pîrvu (transferat de la Brăila), Dragoș Pîrvu, Vasilică Pașcu, Florin Estoica (transferat de la Galați), Ionuț Nicolae, Cosmin Postolache, Teodor Plăiașu (transferat de la Galați), Ionuț Tivdă, Ionuț Nămoloșanu, Andrei Abageru și Ionuț Mazăre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?