Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Handbal, Liga Națională – Joc spectaculos, decis de forma portarilor gazdelor!

  • CSM Constanța – CSM Focșani 2007 22-18 (9-8)

Formații

CSM Constanța: Rusu, Vasile, Preda – Ștefan – 1, Nistore, Chikovani – 1, Ilie – 2, Drăgan – 1, Caba, Vegar, Stankovic – 1, Ravnic – 6, Komogorov – 2, Susanu – 3, Brasseler – 5.

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Ragea, Kritikos – 2, Rață – 1, Miroiu – 3, Kronoglavac – 1, Popovici, Hrimiuc, Mocanu – 1, Marijanac – 3, Nuțu, Krstevski – 2, Lazoreac, Makrishin – 4, Roșu – 1.

CSM Focșani 2007 a jucat luni, 22 august, în prima etapă a ediției de campionat 2022-2023 în deplasare, la CSM Constanța. A fost o dispută spectaculoasă, între două formații de valori apropiate, între cele mai bune ale Ligii Naționale. Din păcate, nivelul tehnic al jocului a fost influențat de căldura excesivă din bătrâna sală constănțeană, și de faptul că mingea, transpirată, a trebuit înlocuită cam la două minute pentru era greu de controlat. Așa pot fi explicate multe dintre ratările de pasare a mingii sau la șuturile la poartă. Constănțenii, care vor debuta în această săptămână în cupele europene și s-au pregătit în consecință, porneau favoriți în partida cu focșănenii. Aveau și un trecut cu mult mai multe victorii în meciurile directe. Întâlnirea de luni a curs în echilibru, cu egalități repetate până spre finalul primei reprize când gazdele au trecut în față cu un gol, scorul pauzei fiind 9-8. La începutul părții a doua constănțenii s-au desprins la 4 goluri, 12-8, aceeași diferență fiind și la încheierea jocului. Pe parcurs, între cele două formații distanța a fost de două-trei goluri, ultimii care au marcat fiind gazdele. La victoria CSM Constanța au avut o contribuție intervențiile portarilor Vasile și Rusu, în mare formă, care au anulat șansele de gol ale CSM 2007 inclusiv din două lovituri de la 7 metri sau din situații de unu la unu cu atacanții adverși. Următorul joc al formației focșănene va fi sâmbătă, 3 septembrie, în Sala Polivalentă, cu CSM Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?