Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

I-a explodat butelia în faţă


O femeie de 65 de ani, din localitatea Răchitosu, comuna Garoafa, a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce butelia de la aragaz a explodat. Nenorocirea s-a petrecut ieri dimineață, la ora 7.00.
Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale Victoriței Popa și spun că are arsuri de gradele II și III pe 90% din suprafața corpului. Cel mai probabil, femeia nu a închis bine butelia, iar în momentul în care a aprins lumina, s-a produs și explozia. Potrivit șefului de post de la Postul de Poliție din Garoafa, agent șef Dumitru Enache, incidentul s-a produs în momentul în care femeia a aprins lumina în bucătărie. „La ora 7.05, am fost sesizați prin interme-diul numărului 112 cu privire la producerea incidentului. În urma verificărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că în momentul în care femeia a aprins lumina în bucătărie, s-a produs și explozia. Probabil au fost scur-geri de gaze și din această cauză s-a produs explozia. Din ce am discutat cu cei de la Unitatea de Primiri Urgențe, starea victimei este destul de gravă. În momentul accidentului, nu mai era nimeni în locuință”, a declarat agent șef Enache Dumitru.

***

Medicii nu-i dau prea multe șanse de supraviețuire femeii. Arsurile suferite de aceasta i-au afectat 90% din suprafața corpului și nici măcar nu a mai fost băgată în ope-rație. „Femeia a ajuns la spital cu arsuri de gradele II și III prin flacără, iar pronosticul este rezervat. Este internată la Chirurgie Plastică și este ținută sub strictă supraveghere medicală”, a precizat Oana Racu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon”, din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?