Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Bostan se pregăteşte de revenire


Iordache Bostan se pregătește să revină cu forțe proaspete în fruntea Inspectoratului Åžcolar Județean (ISJ) Vrancea.
Profesorul adjudean spune că a acționat în instanță Ministerul Educației nemulțumit fiind de modul abuziv în care a fost suspendat.
Din experiența proceselor anterioare, Bostan este încrezător că va avea câștig de cauză iar cel mai probabil, în octombrie se va întoarce la muncă, în fotoliul de inspector școlar general. Până una alta, Iordache Bostan își desfășoară activitatea la catedră.
El predă matematică la Liceul Teoretic „Emil Botta” din Adjud, unitate de învățământ unde a făcut carieră vreme de mai bine de 20 de ani. „Am acționat în instanță și aștept să fiu chemat la proces. Sper ca în octombrie să revin la Inspectoratul Åžcolar ca general. În momentul de față predau matematica”, a declarat Iordache Bostan, profesor de matematică la Liceul Teoretic „Emil Botta” din Adjud. Iordache Bostan, fost inspector general al Inspectoratului Åžcolar Județean a fost suspendat pe data de 26 august.
Decizia de a-l suspenda din nou pe Bostan a venit ca urmare a faptului că acesta a fost trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupție, respectiv fraudarea examenului de Bacalaureat din 2008.
Inspectorul școlar general Iordache Bostan și-a pierdut postul de două ori până acum dar de fiecare dată a fost repus în funcție de instanța de judecată.
La acest moment, ISJ Vrancea este condus de Stan Rogoz care a fost numit în funcția de inspector general, și de Maria Lupu care ocupă postul de inspector general adjunct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?