Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Recursul arbitrilor respins


După ce săptămâna trecută magistrații Tribunalului Argeș au menținut măsura arestului preventiv a foștilor arbitri Ionică Serea și Marius Martiș, inculpații au atacat cu recurs decizia la Curtea de Apel Pitești. Ieri s-a judecat recursul, iar judecătorii au hotărât că cei doi arbitri vor rămâne în continuare în arest.
Ionică Serea și Marius Marțis au fost audiați de judecătorul de ședință săptămâna trecută. Ambii au spus magistraților că sunt nevinovați.
La același termen au fost audiați Gheorghe Cornel Penescu, finațatorul FC Argeș, Liviu Făcăleață, dar și alți arbitri asistenți. Inculpații se vor întâlni cu judecătorul pentru un nou termen de judecată pe fondul cauzei, în data de 5 octombrie.
Ionică Serea a fost arestat în data de 30 aprilie, fiind acuzat de luare și dare de mită. În aceeași zi a fost arestat și Marius Martiș, care este judecat pentru complicitate la luare și dare de mită. Potrivit anchetatorilor, Ionică Serea a primit suma de 21.000 de dolari de la Gheorghe Cornel Penescu, prin intermediul lui Martiș și a lui Liviu Făcăleață. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?