Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Incendiu provocat de un coş de fum defect


Un coș de fum deteriorat a lăsat fără acoperiș deasupra capului o familie din Broșteni. Incendiul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 00.30, la proprietatea lui Constantin M..
În urma incendiului au ars acoperișul locuinței, confecționat din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 70 metri pătrați, bunuri de uz casnic aflate în două camere de locuit și bucătărie, actele de identitate ale proprietarului și ale soției acestuia și documentele de proprietate ale casei. Pompierii spun că incendiul a fost provocat de un coș de fum deteriorat.
Flăcările au fost stinse de pompierii focșăneni care s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă dar și de vo-luntarii de la Odobești.
Tot la finele săptămânii trecute, pompierii focșăneni au intervenit și pentru stingerea a două arderi necontrolate. Prima intervenție a fost în localitatea Măicănești, unde flăcările au mistuit două hectare de vegetație uscată și lăstăriș.
De asemenea, pompierii au intervenit și în localitatea Golești pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați.
Vineri dimineața, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit pentru a debloca ușa de la intrarea în apartamentul Linei S., în vârstă de 83 de ani, situat la etajul I al unui bloc de pe strada Tudor Vladimirescu din Focșani.
S-a intervenit cu ajutorul scării culisabile pentru a pătrunde în apartament prin unul din geamurile acestuia.
Pompierii SMURD au intervenit și pentru soluționarea a 11 situații medicale de urgență. S-a intervenit în Focșani, Adjud, Bolotești, în satul Irești din comuna Vidra și în satul Coroteni din comuna Slobozia Bradului.
Paramedicii au acționat pentru acordarea primului ajutor medical calificat și transportul pacienților la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon”, unde au fost preluați de medicul de gardă din cadrul Unității de Primire Urgențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?