Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Greu cu juniorii CSM-ului


Echipa CSM Focșani, bazată pe mulți juniori, nu a reușit să scoată un rezultat bun în deplasarea din prima rundă a ligii a treia la fotbal și s-a recunoscut învinsă,   2-0 (1-0) de Mesagerul Bacău. Fără mai mulți titulari, elevii antrenorilor Aurel Pastia și Adrian Toma au evoluat slab și s-au apropiat de puține ori de poarta gazdelor. Gazdele au început partida în atac și au ratat deschiderea scorului încă din minutul 14, dar Roncea a căzut în fața porții goale după ce l-a driblat în prealabil pe portarul focșănean Borș. Pe fondul unei dominări accentuate, gazdele au deschis scorul după o fază prelungită de atac, iar Bamba a reluat cu capul în plasă din interiorul careului și a unei apărări visătoare (21). În repriza secundă, inițiativa a aparținut tot gazdelor, care au majorat scorul prin Petrea, acesta fructificând cu o lovitură de cap o centrare trimisă de Dobîrceanu (56). Pe final, scorul putea fi și mai mare, dar șutul lui Pricop din vole a lovit bara porții focșănene (83), iar în prelungiri, juniorul Tîrcă a ratat cea mai mare ocazie a grupării de pe Milcov, șutul său fiind scos de portarul Ignătescu. Etapa viitoare (vineri, 3 septembrie, ora 17.00), CSM Focșani va juca acasă cu Luceafărul Mihai Eminescu Botoșani.

Mesagerul Bacău – CSM Focșani 2-0 (1-0)
Au marcat: Bamba (21), Petrea (57).
Stadion: Letea (Bacău), spectatori: 100.
Au arbitrat: Petre Meterciuc (Tg. Neamț), ajutat la cele două linii de Daniel Åžtefănescu și Petronela Anițoaie (ambii din Iași), iar observatori FRF au fost Mihai Păiș (Galați) și Viorel Sălceanu (Pașcani).
Mesagerul Bacău (antrenor Ciprian Panait): Ignătescu – Dediu, Adăscăliței, Bamba, Dobîrceanu – Răduțoiu (87 Banu), Doicaru (57 De Grooud), Ointea, Petrea (74 Vasiliu), – Roncea (67 Drăgan), Pricop.
CSM Focșani (antrenor Aurel Pastia): Borș – Ciornei, E. Åžtefan, Crăciun, Grama – Dumitriu (87 Lida), Toma, Åžonțu, Mîndrescu – Milea, Botezatu (67 Tîrcă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?