Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Case pentru focşăneni


Mai mulți focșăneni vor primi locuințe sociale sau pentru tineri, dacă proiectul de hotărâre inițiat în acest sens va fi aprobat în ședința ordinară a Consiliului Local, ce va avea loc mâine.
Astfel, 4 familii urmează să se mute cu chirie în locuințe din fondul locativ de stat. Locuințele sunt situate pe strada Cotești, strada Mare a Unirii, pe Aleea 1 Iunie și pe Bulevardul Gării. Familiile au câte 3 sau 4 membri, respectiv câte unul până la patru copii.
În ceea ce privește locuințele ANL pentru tineri, 7 familii se vor muta în casă nouă cât de curând. Ele vor locui în apartamente sau garsoniere situate în Aleea Parc, strada Ulmului, strada Democrației sau strada Pinului. „În cursul lunii iulie, au devenit libere din punct de vedere juridic ca urmare a cererilor de reziliere depuse de chiriași, precum și
     a hotărârilor judecătorești rămase definitive, 7 unități locative, din care un apartament cu trei camere, un apartament cu două camere și cinci garsoniere, situate în cartierul Tineretului Sud, respectiv Cartierul Brăilei. Conform prevederilor legale, aceste locuințe pot fi repartizate următorilor solicitanți din lista de priorități, aprobată pentru anul 2010. repartizarea locuințelor ANL s-a rea-lizat în ordinea listei de departajare a solicitanților cu punctaje egale și având în vedere suprafața locuibilă a unităților locative și numărul de copii ai familiilor titularului”, se arată în raportul de fundamentare a proiectului. În timp ce unii abia primesc locuințe ANL, alții fac schimb. Este vorba de patru familii care fac schimb de locuințe între ele. Este necesară aprobarea Consiliului Local, dat fiind că repartizarea caselor a fost făcută tot de această instituție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?