Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Salată de orez


Ingrediente:
300 g orez lung
100 g kai-zer (sau costiță)
150 g mazăre fiartă
150 g boabe porumb
o crenguță de rozmarin
6 linguri ulei de măsline
sare

Mod de preparare:
Se pune orezul la fiert în multă apă cu sare lăsându-se la fiert după cum scrie pe pungă (dacă puteți să îl fierbeți pe abur e și mai bine). Se taie kaizerul fâșii subțiri și se prăjește într-o tigaie antiaderentă fără a condimenta, până când va deveni puțin crocant. Se scurge orezul de apa rămasă și se clătește cu apă rece, se stoarce bine de apă se pune într-un castron se adaugă uleiul apoi kaizerul, mazărea, boabele de porumb și crenguța de rozmarin tocată mărunt. Se amestecă și se lasă la rece măcar o oră înainte de a fi servită.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?