Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Pamela Anderson vine în România


Pamela Anderson vine în România pentru a participa la prima petrecere europeană Playboy Mansion, organizată de Mansion Events – prin licență acordată de Playboy Enterprises Inc., USA -, care va avea loc pe 17 septembrie, de la ora 22.00, la Palatul Snagov. Potrivit organizatorilor, aceasta este pentru prima dată când binecunoscuta petrecere americană va fi organizată și în Europa, urmând același concept cu cea din SUA. Playboy Mansion Party by Mansion Events este o petrecere elitistă, dedicată exclusiv bărbaților. Tema primei petreceri – dintr-o serie de evenimente similare care urmează să se desfășoare în România – este Royal Candy.
Pamela Anderson, în vârstă de 43 de ani, este actriță și fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune „Meșterul casei”, „Baywatch” și „V.I.P.”. Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii fe-bruarie 1990 de editorii revistei Playboy. De asemenea, Pamela Anderson este o înfocată susținătoare a drepturilor animalelor.
Pamela Anderson va sta în România trei zile. Programul oficial al vedetei va fi anunțat în curând. „Este minunat că o asemenea petrecere are loc și în România. Va fi cu siguranță un eveniment deosebit și sunt sigură că va căpăta o regularitate în peisajul entertainment-ului românesc, pentru a deveni, într-o perioadă relativ scurtă de timp, cea mai anticipată petrecere a anului, prin invitații săi – vedete și oameni de afaceri din întreaga lume”, declară Oana Roman, Event Ambassador al Playboy Mansion by Mansion Events.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?