Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Au furat o Dacia şi au spart un magazin


Persoane necunoscute au furat un autoturism marca Dacia, iar apoi au plecat la volanul acestuia pentru a sparge un magazin. Faptele au fost comise în noaptea de vineri spre sâmbătă, în orașul Mărășești.
În jurul orelor 4.00, un bărbat din localitate a mers la poliție și le-a spus oamenilor legii că la ora 23.00 a mers la socrul său și a lăsat mașina în fața porții. După câteva ore, când a intenționat să plece, a văzut că autoturismul nu mai era. Mașina nu-i aparținea celui care a reclamat furtul, ci unchiului său.
În urma sesizării, polițiștii au început să caute autoturismul furat. Mașina a fost găsită avariată în satul Făurei, din comuna Garoafa. Cei care au furat-o au intrat cu ea într-un gard, apoi într-un podeț după care au abandonat-o și s-au făcut nevăzuți. Pentru că nu s-au mulțumit doar cu o Dacia, în drum spre Garoafa, autorii furtului au spart și un magazin, tot din Mărășești, de unde a luat mai multe produse alimentare. Odată cu găsirea mașinii furate, polițiștii au găsit în autoturism și produsele furate din magazin. „Continuăm cercetările pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere”, a declarat subinspector Cătălina Olteanu, din cadrul IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?