Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Moldovan: Trebuie schimbat ministrul Transporturilor, daţi afară incompetenţii


Purtătorul de cuvânt al PSD, deputatul Radu Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că, în opinia sa, în loc să se reducă fondurile de investiții ale Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, mai bine era schimbat ministrul și dați afară „incompetenții și corupții”. Moldovan a făcut aceste declarații comentând recenta rectificare bugetară. „La Ministerul Transporturilor și Infrastructurii ne permitem să tăiem fondurile, nu avem nevoie de șosele sau de drumuri. Scuza ar fi că președintele Băsescu acuză acest minister de incompentență și corupție. Eu cred că soluția trebuia să fie schimbarea ministrului și datul afară al celor incompetenți și corupți, și nu tăierea fondurilor de investiții la MTI”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD.
El a afirmat că rectificarea bugetară a demonstrat că Guvernul nu are „niciun fel de viziune” pentru dezvoltarea țării. „Avem un Guvern care nu are pic de viziune pentru dezvoltarea țării, sacrificând două zone extraordinar de importante pentru România, educația și agricultura. A fost sacrificat viitorul României, dacă ne gândim că au fost retrase sume importante de la Ministerul Educației, poate ținând cont și de președintele Băsescu, care ne-a spus foarte clar că, în viziunea lui, profesorii câștigă prea mult. Atunci, Guvernul a prins curaj și a făcut o rectificare negativă la cele două ministere. Se cere mereu performațnță, dar nu avem cum face performanță dacă nu avem resursele necesare”, a declarat Moldovan.
El a adăugat că ceea ce se întâmplă și în agricultură este un adevărat dezastru, întrucât „Guvernul Boc nici nu vrea și nici nu poate să sprijine agricultura”.
Purtătorul de cuvânt al PSD a punctat că la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului s-a făcut o „rectificare simbolică”. „Poate că surprinzător pentru multă lume, ministerul care a scăpat cumva simbolic de această rectificare negativă este Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, care a avut un buget inițial de peste două miliarde. O sumă de o sută de milioane trebuia rectificată și de acolo pentru ochii lumii. Avem și realizări mărețe ale acestui minister, o frunză plagiată a doamnei Udrea. De la acest minister, nu s-au luat banii, e convingerea mea, fiindcă aici este pușculiția din care se drenează bani către clientela PDL”, a spus Emil Radu Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?