Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Bătaie cu repetiţie …din gelozie


Doi prieteni din Nistorești vor ajunge în fața judecătorului după ce au bătut, două zile consecutiv, un bărbat pe care îl acuzau că ar fi iubitul nevestei unuia dintre ei. Dorică L. are 39 de ani, iar prietenul său, Costel L., are 19 ani. Potrivit anchetatorilor, în data de 15 aprilie a.c., cei doi au băut la un bar după care au plecat la soacra lui Dorică, pentru a vorbi cu fosta soție. În timp ce bărbatul a intrat în casă să își caute femeia, prietenul său de pahar a rămas în drum.
În acest timp femeia venea însoțită de un localnic. Dorică, scos din minți de gelozie a ieșit în drum și a început să acuze bărbatul că ar avea legături amoroase cu femeia sa și chiar a început să-l lovească. Femeia, speriată, s-a ascuns la niște vecini dar a fost observată de Costel care l-a făcut atent pe Dorică. Nervos, omul a plecat în căutarea ei, dar în curte s-a întâlnit cu proprietarul care n-a scăpat de furia sa, primind o lovitură de lopată. Intervenția unui alt vecin a aplanat conflictul.
Cei doi „viteji” nu s-au astâmpărat și au plecat în căutarea presupusului amant. Au ajuns la poarta omului unde au pornit un nou scandal. Au fost liniștiți de polițiști care i-au amendat. A doua zi, „amantul” a mers la postul de poliție din localitate pentru a depune plângere.
La întoarcere s-a întâlnit din nou cu băieții care, amintindu-și de cele întâmplate cu o zi în urmă, l-au lovit din nou pe bărbat. În fața oamenilor legii Dorică a recunoscut doar fapta din data de 15 aprilie iar prietenul său de asemenea. Doar Costel a recunoscut că și a doua zi a avut loc o altercație, dar că victima ar fi pornit, de data asta, scandalul. Dosarul este pe rolul Judecătoriei Focșani, fiind judecați pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe iar Dorică și pentru violare de domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?