Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Acte de identitate pentru persoanele cu handicap


Lucrătorii Serviciului Public Comunitar Județean de Evidență a Persoanelor au mers în mai multe comune din județ, la solicitarea persoanelor cu handicap, pentru ca acestea să fie puse în legalitate.
După ce s-au deplasat cu stația mobilă de preluat imagini, 60 de persoane cu handicap au obținut cărți de identitate.
Åži la 61 de persoane private de libertate, încarcerate în Penitenciarul Focșani, au pri-mit cărți de identitate, dar și cărți de identitate provizorii.
Urna mobilă a ajuns și la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean unde opt persoane internate în această secție au fost puse în legalitate.
De asemenea, în prima jumătate a acestui an au fost luate în evidență 1.964 de persoane. 1885 dintre acestea au fost luate în evidență la naștere, 25 la dobândirea cetățeniei și 36 la schimbrea domiciliului din străinătate în România.
În total, în prima jumătate a acestui an, la nivelul județului au fost eliberate 15.599 de acte de identitate, în cele mai multe cazuri fiind vorba de cărți de identitate, respectiv 15.202.
Au fost eliberate 397 cărți de identitate provizorii, la expirarea valabilității 7.573, iar la schimbarea domiciliului 2.258.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?