Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

FC Panciu a câştigat cu 3-1 amicalul de la Focşani


Cele două reprezentante ale Vrancei în liga a treia de fotbal, CSM Focșani și FC Panciu, s-au întâlnit aseară pe Stadionul Milcovul în primul test test de verificare din această perioadă. Chiar dacă s-a dorit a fi un meci în care ambele echipe să-și vadă jucătorii, a rezultat o confruntare aprigă, cu multe intrări peste limita regulamentului, iar cu trei minute înainte de final, Toader (Focșani) și R. Stan (Panciu) au fost eliminați pentru injurii reciproce. FC Panciu s-a impus în final cu 3-1 (1-1). CSM a început mai bine partida și după ocaziile irosite de Botezatu (6) și Milea (9, gol anulat pentru o poziție de ofsaid), același Milea a deschis scorul cu un șut dintr-un unghi închis, balonul lovind și bara (22). Păncenii au replicat rapid și M. Ionică (34) și Sascău (jucător adus în probe de la Pambac Bacău) au trecut pe lângă egalare. Panciu a egalat cu trei patru minute înainte de pauză. Nistoroiu a greșit un balon în careul echipei sale și Duțu a marcat cu un șut plasat. Certat de colegii sale pentru gafă comisă, Nistoroiu s-a supărat și a ieșit de pe teren, focșănenii terminând primul act în inferioritate. Oaspeții s-au despins în învingători în repriza a doua. Ungureanu a centrat perfect în careu și Bîra a înscris pentru 2-1 cu o lovitură de cap (51). Un alt jucător aflat în probe la Panciu, Rareș Marin (Mondosport Bacău) a ratat din careul focșănenilor (59), iar de cealaltă parte, Botezatu nu a găsit spațiul porții (68). Tabela a fost închisă de Cioran, care a fructificat o pasă în adâncime de Rodinel Stan (83). În programul echipei de pe Milcov se află alte două teste de verificare, ambele programate la Focșani: miercuri, 4 august, focșănenii vor evolua împotriva echipei Gloria Buzău, iar sâmbătă, 7 august, CSM Focșani va disputa un nou amical acasă cu Oțelul II Galați, iar gruparea antrenată de Sorin Haraga și Dănuț Bolocan va evolua sâmbătă, 24 iulie împotriva formației Politehnica Galați, echipă care este antrenată de fostul tehnician principal al păncenilor, Damian Băncilă. În cazul în care vremea o va permite, jocul ar urma să se dispute pe terenul din Panciu. Un alt meci de verificare care este „bătut în cuie” este cel cu Dunărea Galați (liga a doua), întâlnire care este programată miercuri, 28 iulie, la Panciu, iar pe 8 august, FC Panciu va juca acasă cu Aerostar Bacău.

CSM Focșani – FC Panciu 1-3 (1-1)
Au marcat: Milea (22) respectiv Duțu (41), Bîra (51) și Cioran (83).
Stadion: Milcovul (Focșani), spectatori: 100.
Au arbitrat: Alin Samoilă, Dorinel Meiroșu și Mădălin Andrievici.
CSM Focșani (antrenori Aurel Pastia și Adrian Toma): Borș – Grama, Toader, Crăciun, Nistoroiu – Mîndrescu, Bucătaru, Åžonțu, Dumitriu – Milea, Botezatu. Au mai evoluat: Ivanciu, E. Åžtefan, Ciornei, Dima, Toma, Suvac, Lida, Tîrcă și Tîlvăr.
FC Panciu (antrenori Sorin Haraga și Dănuț Bolocan): Ionel – Stanciu, Bozian (în probe de la Dunărea Galați), R. Stan, Cl. Mihai – Bîra, Cioran, Iordache (în probe de la Dunărea Galați), M. Ionică – Duțu, Sascău. Au mai intrat: Gordin, Lazăr, Strungariu (în probe de la o echipă de junori din Iași), Vameșu (în probe de la Pambac Bacău), Ungureanu, R. Marin, Gălățeanu și Hotnog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?