Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Geoană: Când românii se confruntă cu sărăcie şi inundaţii, a vorbi despre anticipate nu e idee bună


Președintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, ieri, că atunci când românii se confruntă cu inundații, sărăcie, salarii tăiate și cu o economie care se scufundă, a vorbi prea mult despre anticipate nu este cea mai bună idee. Întrebat care este punctul său de vedere despre organizarea de alegeri anticipate, Geoană a răspuns: „Dacă vrem să mai salvăm ceva din România, trebuie să facem toate eforturile ca această guvernare să plece în această toamnă este convingerea mea cea mai puternică și mai sinceră”.
În același timp, el a spus că nu se poate vorbi nici despre altă guvernare nici de alegeri anticipate, alegeri la termen, alt plan economic, alte măsuri de relansare economică sau soluții anticriză în absența unei alte majorități.
„O altă majoritate înseamnă fie un alt Guvern, fie incapacitatea de a forma două guverne la rând, ceea ce conduce automat la alegeri anticipate, dar prima întrebare pe care trebuie să și-o pună, în principal, Parlamentul, partidele parlamentare și opoziția este dacă se poate creea în acestă toamnă o altă majoritate”, a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?