Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Malta vrea cărăuşi români


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea intermediază locuri de muncă pentru șase instrumentiști. Tot în domeniul artistic mai sunt disponibile două locuri pentru soliști vocali și opt pentru dansatori, așa că cei care cred că se pot descurca în aceste domenii se pot adresa angajaților AJOFM pentru detalii.
Tot prin AJOFM se mai caută un director adjunct de instituție publică și un șef serviciu. Cei cu mai puține pretenții pot alege unul din cele 173 de locuri de confecționer-asamblator articole din textile, sau din cele 29 de locuri de muncitor necalificat în același domeniu. AJOFM mai intermediază un loc de muncă pentru agent de vânzări și unul de se-cretară.
În restul țării mai sunt disponibile posturi precum agenți comerciali, manager resurse umane, vânzător la domiciliu, sau cărăuși. De un cărăuș are nevoie și un angajator din Malta. Tot în Malta este nevoie de 20 de farmaciști și de 200 de asistente medicale. În domeniul medical mai angajează și țări precum Danemarca, unde este nevoie de un medic specialist radiolog, sau Suedia, unde un angajator are nevoie de un medic chirurg. Inginerii au ceva șanse de angajare în Spania, unde sunt necesari ingineri de software, calibrări motoare, automatizări sau RAMS.
Ceva mai aproape, în Cipru, se caută tinichigii, sudori, brutari și muncitori în brutărie sau operatori mașini imprimat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?