Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

A „accidentat“ gardul Penitenciarului


La sfârșitul săptămânii trecute, procurorii vrânceni au trimis în judecată mai mulți șoferi, care au urcat la volan uitând de regulile de circulație.
În fața judecătorului va ajunge un tânăr șofer din Vulturu, a cărui mașină „s-a pupat” cu gardul Penitenciarului Focșani. Daniel Åž., de 24 de ani, se deplasa cu mașina pe DN 23 când a pierdut controlul volanului și a intrat în gardul închisorii.
După ce organele de poliție au venit la fața locului, s-a putut stabili că șoferul avea „la bord” și o alcoolemie de 1,60 grame la mie alcool pur în sânge. În urma evenimentului rutier, o tânără de 18 ani a fost rănită ușor.
Un alt șofer care s-a ales cu dosar penal este acuzat de două infracțiuni de vătămare corporală din culpă. Laurențiu S., de 49 de ani, este din Slănic Moldova și în data de 12 noiembrie 2009, se afla la volanul unui autotractor și circula pe DN23, pe direcția Brăila-Focșani. În loca-litatea Vulturu, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. Doi pasageri din mașină au fost accidentați grav și au avut nevoie de mai mult de 60 de zile de îngrijiri medicale.
Rechizitoriu a fost întocmit și pe numele lui Sorin I., de 50 de ani care a fost depistat băut la volan. Fapta s-a petrecut în data de 13 martie, în timp ce omul conducea prin Odobești. El a fost oprit în trafic de organele de poliție, care au constatat că avea o alcoolemie de 1,80 grame la mie alcool pur în sânge.
Cu o alcoolemie de 2,10 grame alcool în sânge s-a urcat la volan, în data de 4 ia-nuarie, și Mirel D., de 35 de ani, din Focșani. Åžoferul a fost oprit de polițiști în orașul natal.
În fața judecătorului pentru conducere cu îmbibație alcoolică va răspunde și Valentin I., de 40 de ani, din Popești.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul conducea pe DN2 prin localitatea Golești, când oamenii legii l-au oprit la un control de rutină. Demersul nu a fost fără rezultate pentru că șoferul avea în sânge o alcoolemie de 1,95 grame la mie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?