Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Judecaţi pentru că au condus băuţi


Mai mulți șoferi au fost trimiși în judecată după ce au fost prinși băuți la volan și au refuzat recoltarea probelor biologice în vedere stabilirii alcoolemiei. Claudiu C., de 26 ani, din Focșani, a fost depistat de polițiști în data de 9 ianuarie, în jurul orei 3.00. Tânărul a refuzat să se supună atât alcooltestului, cât și recoltării probelor biolo-gice. Cu aceeași ocazie, oamenii legii i-au reținut și permisul de conducere. Două zile mai târziu, șoferul a fost din nou prins conducând, deși nu mai avea permis. Claudiu va fi judecat atât pentru sustragere de la recoltarea probelor, cât și pentru conducere fără permis.
În fața judecătorului, pentru fapte similare, va ajunge și Marian M., de 38 de ani, din Focșani. Acesta a fost depistat băut la volan în data de 27 martie. Omul a refuzat să sufle în alcooltest sau să dea probe de sânge.
Dan M., de 23 de ani, din Garoafa, s-a încăpățânat și el să fie testat după ce în data de 21 februarie 2010, a fost oprit în trafic. Tânărul a produs chiar și un eveniment rutier. A pierdut controlul volanului și a intrat într-un podeț, după care s-a răsturnat. O altă persoană care era cu el în mașină a avut nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale, dar pentru că nu a depus plângere împotriva șoferului acesta a fost absolvit de această culpă.
Un alt șofer care a refuzat recoltarea probelor este și Nicolae M., de 30 de ani, care este și vinificator la o firmă. Potrivit rechizitoriului întocmit pe numele acestuia, în data de 17 noiembrie 2009, omul a produs un accident de circulație pe strada Republicii din Focșani. Mașina condusă de învinuit a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Anchetatorii spun că șoferul a lăsat inițial mașina acolo și ar fi vrut să plece pe jos, dar apoi a revenit la locul faptei. Dosarele au fost trimise spre soluționare Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?