Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Agresorul din Vârteşcoiu, rămâne în arest


Bărbatul din Vârteșcoiu acuzat că a ultragiat un polițist și un pădurar, va rămâne în arest. Vinerea trecută, magistrații Tribunalului Vrancea au decis să respingă recursul formulat de Constantin C., la propunerea de arestare preventivă. Pentru următoarele săptămâni, el va rămâne în arest la dispoziția anchetatorilor. Pe lângă ultraj, bărbatul de 55 de ani este acuzat și de lovire sau alte violențe și vătămare corporală.
Reamintim că în data de 7 mai, învinuitul ar fi agresat și amenințat un polițist din localitatea Vârteșcoiu, care venise să pună în executare o hotărâre judecătorească împotriva fiului agresorului, cunoscut cu afecțiuni psihice. Tânărul era cercetat după ce ar fi dat în mașina poliției cu un topor. Câteva zile mai târziu, potrivit anchetatorilor, Constantin ar fi intrat în curtea unei cabane aparținând Ocolului Silvic Focșani, înjurând și amenințând pe cei care erau prezenți acolo.
Omul nu s-ar fi oprit aici și ar fi lovit cu pumnul un bărbat din Odobești și altul din Vârteșcoiu, care ulterior au avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma unor discuții în contradictoriu cu unul din angajații Ocolului Silvic, l-a împins pe acesta. Pădurarul s-a dezechilibrat, s-a împiedicat de pragul ușii și a căzut cu capul de pardoseala din ciment. Angajatul Ocolului Silvic a avut nevoie de 23-25 de zile de îngrijiri medicale.
Constantin nu este la primul contact cu legea penală, el fiind condamnat anterior pentru omor. A fost eliberat din penitenciar în 2008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?