Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Hoţ mort în maşina furată


Un bărbat a cărui identitate nu a fost încă stabilită, a furat o mașină și a provocat un accident de circulație, în urma căruia a murit. Tragedia s-a produs luni noapte, pe șoseaua de centură a Focșaniului. Victima furase mașina cu ceva timp înainte de producerea evenimentului rutier. Pentru că circula cu viteză, a intrat într-un tir. 

Un bărbat a cărui identitate nu a fost încă stabilită a murit luni noapte, în urma unui accident produs pe șoseaua de centură, la ieșirea din municipiul Focșani. Mașina în care se afla victima, o Dacia Papuc, fusese furată în aceeași noapte din Focșani. Potrivit oamenilor legii, victima nu a adaptat viteza într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un autotractor. Acesta din urmă era condus regulamentar de un bărbat de 46 de ani, din județul Suceava. În urma impactului foarte puternic, Dacia Papuc s-a făcut armonică, iar cel care o conducea nu a mai avut nicio șansă de scăpare, decedând pe loc. Bărbatul mort a rămas încarcerat și nu a putut fi scos decât de pompieri. Echipajul de la descarcerare a acționat pentru descarcerarea „șoferului” Daciei Papuc prin îndepărtarea ușii din stânga față cu mijloacele din dotarea autospecialei, depărtător și foarfece hidraulic.
Traficul în zonă a fost blocat pe un sens de mers până când polițiștii au terminat cercetările la fața locului, iar Dacia Papuc și autotrenul au fost îndepărtate de pe partea carosabilă. De asemenea, șoseaua a fost spălată după ce carburantul din rezervor s-a scurs pe șosea.
Potrivit unor surse, păgubitul ar fi mers ieri la poliție și a reclamat furtul mașinii. Dacă nu are asigurare, focșăneanul nu prea mai are șanse să-și recupereze mașina, deoarece polițiștii nu au pe cine să tragă la răspundere, șoferul fiind mort.
Polițiștii nu i-au putut stabili identitatea bărbatului mort deoarece acesta nu avea asupra sa niciun document de identitate. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Alte trei accidente 

Pe raza județului s-au mai produs alte trei accidente, în urma cărora mai multe persoane au fost rănite ușor. Luni seara, la ora 21.00, Alin D., de 21 de ani, din Adjud, în timp ce conducea un autoturism a acroșat-o și accidentat-o ușor pe Verdica I. În momentul în care a fost accidentată, femeia traversa strada prin loc nepermis.
La Bolotești, un șofer a intrat cu mașina într-un podeț. Neculai I., de 58 de ani, din Păulești, în timp ce conducea un autoturism, din cauza oboselii, a adormit la volan și a intrat cu mașina într-un podeț de pe margi-nea drumului. În urma impactului, o femeie de 57 de ani, tot din Păulești, pasageră în autoturism, a fost rănită ușor.
De asemenea, un băiat de 18 ani, din Gologanu, în timp ce conducea un moped, din cauza neatenției a intrat pe contrasens și a accidentat o femeie de 85 de ani. Åži un bărbat din Botoșani    s-a accidentat, cu o grapă. Polițiștii din Nănești au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 62 de ani s-a accidentat într-o grapă, în timp ce efectua lucrări agricole pe raza localității. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență, pentru a primi îngrijiri medicale.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?