Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Cele mai frumoase femei din lume


Actrițele Sophia Loren, în vârstă de 76 de ani, Catherine Deneuve, în vârstă de 67 de ani, și Helen Mirren, în vârstă de 65 de ani, au fost incluse în topul 10 al celor mai frumoase femei din lume, alcătuit de compania Wizard Jeans, informează contactmusic.com.
Cele trei actrițe, considerate adevărate „veterane” ale industriei cinematografice, au împreună 205 ani, însă au reușit, în ciuda faptului că au trecut de prima tinerețe, să fie incluse pe această listă. De altfel, toate cele 10 femei din top au trecut de vârsta de 30 de ani. Actrița spaniolă Penelope Cruz, în vârstă de 36 de ani, se află în fruntea acestui clasament. Top modelul german Claudia Schiffer, în vârstă de 39 de ani, ocupă po-ziția a doua, iar actrița britanică Kristin Scott Thomas, în vârstă de 49 de ani, a ocupat poziția a treia. Regina Rania a Iordaniei, în vârstă de 39 de ani, s-a clasat pe locul al patrulea, urmată de Catherine Deneuve, pe locul al cincilea. Helen Mirren se află pe poziția a șasea, iar actrița sud-africană Charlize Theron, în vârstă de 34 de ani, pe poziția a șaptea.
Actrița britanică Kate Beckinsale, în vârstă de 36 de ani, ocupă locul al optulea, fiind urmată de actrița britanică Natascha McElhone, în vârstă de 40 de ani, și de Sophia Loren, în vârstă de 75 de ani. „Femei precum Beyonce și Cheryl Cole sunt sexy și drăguțe, dar adevărata frumusețe este ceva care vine din interior și, de obicei, necesită o anumită maturitate. Epoca în care femeile de 40 de ani erau consi-derate bătrâne a trecut de mult timp”, a declarat Anthony Edwards, purtătorul de cuvânt al companiei de articole vestimentare Wizard Jeans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?