Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Premiaţi la Concursul de Matematică „Speranţe“


Patru dintre elevii participanți la concursul de matematică „Speranțe”, organizat în județul Bacău, au reușit să obțină locul I. Este vorba de Răzvan Ciubotaru și Amalia Giuclea, elevi în clasa a V-a la CN „Unirea”, alături de Daniel Chirana, elev în clasa a VIII-a și Vasile Pârvu, din clasa a IX-a, tot uniriști. Pe locul al II-lea s-au aflat Anca Suliman, elevă în clasa a VI-a la Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani și Beatrice Alexandrescu, elevă în clasa a VII-a la CN „Unirea”.
Alți patru elevi participanți la concurs au obți-nut premiul III. Robert Chiper, elev în clasa a VI-a la Åžcoala „Duiliu Zamfirescu, Andrada Bogoi, din clasa a VII-a, Alexandru Burgă, elev în clasa a VII-a și Călin Măric, din clasa a VIII-a, cu toții de la CN „Unirea”, au reușit să urce pe podium în cadrul aceluiași concurs.
Alți 13 elevi au obținut câte o mențiune. S-au ocupat de pregătirea copiilor în tainele mate-maticii profesorii Daniela Gavrilă, Mariana Guzu și nu în ultimul rând Enache Pătrașcu.
Concursul de Matematică „Speranțe”, care a avut loc în perioada 23 – 25 aprilie în localitatea băcăuană Comănești, a reunit 460 de elevi de clasele III – XI din județele Bacău, Suceava, Bistrița, Neamț, Tulcea, Iași și Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?