Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

60 de candidaţi au renunţat la Bac


   Prima probă a examenului de Bacalaureat, cea de evaluare a competențelor de comunicare în limba română, s-a finalizat înainte de a începe pentru 60 de candidați, care au fost declarați absenți.
Potrivit situației finale întocmită pentru această probă de Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea, în zilele de 19 și 20 august s-a desfășurat proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, în cadrul căreia au fost înscriși 329 de candidați. Dintre aceștia, 269 au fost prezenți și 60 au fost declarați absenți. Niciun candidat nu a fost eliminat pentru fraudă sau tentativă de fraudă. În județul Vrancea, 1511 de candidați din seria curentă și serii anterioare sunt înscriși pentru a susține probele examenului de bacalaureat în sesiunea august-septembrie.
   Bacalaureatul continuă astăzi cu a doua probă, cea de evaluare a competențelor de comunicare într-o limbă străină. Probele de competențe se încheie vineri, 23 august, cu proba de evaluare a competențelor digitale. Prima probă scrisă, cea la limba și literatura română, va fi susținută luni, 26 august. Urmează apoi, pe 28 august, proba scrisă obligatorie a profilului și specializării iar în data de 30 august candidații vor susține proba la alegere a profilului și specializării.
   Primele rezultate vor fi afișate în data de 2 septembrie iar tot în aceeași zi, între orele 12.00 – 16.00, pot fi depuse contestațiile. Examenul de Bacalaureat, sesiunea august – septembrie, se va încheia pe 5 septembrie, cu afișarea rezultatelor finale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?